Gröna fingrar och Zoo

Hello!

Idag är det två veckor kvar och jag vet inte riktigt vad jag ska säga om det. Det är så mycket tankar som snurrar i mitt huvud nu. Mest av allt försöker jag njuta av den sista tiden här, skriva klart uppsats och planera slutaktiviteter. Jag ska fira midsommar, ha avslutningsmiddagar, avslutningsfester, avregistera mig som boende i Amsterdam, packa ned mitt liv i två resväskor och samtidigt förstå att jag flyttar härifrån. Overkligt.



Jag köpte under mina första veckor här ett planteringskit med örter. När mamma och pappa var här i slutet av mars köpte jag en tulpanlök och planteringsjord. Insåg förra veckan att det kanske var dags att plantera dessa innan det är försent. Hur lång tid tar det innan de börjar växa? Än så länge händer det ingenting. Kul var det dock! Ser fram emot att pimpa vår (!!!) balkong i sommar. Jag gillar tydligen det här. Mina föräldrar kan ha ett finger med i spelet, då de är blom-fantaster.



Igår var jag på Zoo!

Jag och en klasskompis + Trine drog iväg till Artist Zoo som ligger mitt i staden. Vädret var bättre än på många veckor. Vi trodde Zoo:t skulle vara rätt litet, då det inte ser mycket ut för världen utifrån, men ack så fel vi hade! Det var gigantiskt och väldigt vackert. Djuren hade mycket frihet och såg ut att må bra. Men den finns det ju alltid åsikter om instängda djur. Jag är kluven till det. Men fint var det, och jag fick en bra känsla av hur de behandlades där.

  

Aporna hade ett helt stort hus med tropisk miljö, i vilket man kunde gå in och vara dem väldigt nära.



Dessa herrar sprang runt helt fritt, väldigt nära människor.

Och de betedde sig som livsnjutare. Helt otroliga:





Ikväll blir det fotboll på Pacific Park, och eventuellt en öl!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad härligt det ser ut, vi skulle lära av dessa krabater at ta det lungt och softa lite oftare, kram Mami

2012-06-16 @ 11:08:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0