Söndag

Idag är det söndag, och imorgon är det Queens Day. Jag har haft en sjukt bra helg hitills, fram tills i eftermiddags när magkatarren kom och hälsade på. Medans mina vänner sticker ut för att fira Queens Night tänkte jag stanna hemma med en film och te. Jag vill må bra imorgon, och prioriterar själva dagen imorgon samt resten av veckan mer än ikväll. Tråkigt är det dock. Förhoppningsvis vaknar jag pigg och glad till sol och festligheter imorgon bitti! 


Detta är tydligen det jag har att vänta imorgon


I'm back

Hello.

Jag skulle kunna sitta här och rabbla upp varför jag inte bloggat, men egentligen är det inte väsentligt. Huvudsaken är att jag är tillbaka.

Amasterdam är fortfarande fantastiskt. Och kallt. Våren vill inte komma hit på riktigt. Det är soligt och skönt på förmiddagarna, men på eftermiddagarna kommer regnet. På söndag börjar firandet av Queens Day och då hoppas jag det blir fint! En orange klänning hänger redan på en galge. Jag måste nog ta mig till Albert Hejn (motsvarande ICA ungefär) imorgon för att köpa upp ett förråd av öl. Tydligen kommer det bli hysteri och allt säljs slut i affärerna. Utöver Amsterdams 800.000 invånare beräknas en miljon turister komma till firandet!

Jag sysselsätter mig just nu med skola, skola och så lite skola. Helgen bjöd på besök, och imorgon kommer T! Han är så efterlängtad. Vi ska väl göra det vi är bäst på, äta mat, dricka öl och bara hänga. Nästa vecka kommer Linda, Patrik och Sandra, det blir livat och lite därtill! Men innan dess ska två assignments och 7 artiklar läsas, så det blir till att ligga i.

Vi hörs snart igen! Lite biler så länge:


Ute på båttur


Vackra stad


Öl bryggt i en väderkvarn


Stress

Uppdateringarna i denna blogg är inte många, jag vet. Jag har haft riktigt mycket att göra, och jag har blivit sjuk igen. Jag har mycket mycket MYCKET att göra i skolan, och jag är orkeslös. Därav har jag inte så mycket inspiration eller tid till bloggen just nu. Men alldeles snart hoppas jag att jag är frisk, pigg, glad och energi-full. Då kommer det smälla av inlägg i en rasande fart. Jag lovar.


Jag saknar denna pöjk något alldeles vansinnigt


ÄNTLIGEN PÅSK

Äntligen äntligen äntligen är det påsk-helg. Jag kom precis hem från skolan, inroduktion i nya kursen "Race and Ethnics in Education" idag. Känns som en intressant kurs, även om den mest behandlar saker från ett lärar-perspektiv och inte genom HR. Kan nog dra nytta av den ändå, och istället för tenta blir det uppsatsskrivande. I tisdags däremot startade "Career management, planning and development". Oj vad intreesant! Och svår. Vi är bara 20 personer i klassen (samma ska med kursen idag) så det krävs att man är förberedd för att diskutera. I Carreer-kursen ska jag dessutom hålla en föreläsning i hela 3 timmar som en del av betyget. HUA!

Nu ska jag sätta igång med att röja i mitt bo, och förbereda för Tomas ankomst om ca 4 timmar. Helt galet att han är här snart. Det ska bli fantastiskt att få träffa honom igen, jag behöver ladda upp med Tomas-energi. Imorgon kommer älskade syster och hennes T, och jag har smidit planer för helgen hela veckan. Det kommer bli så bra.

Hinner inte skriva mer nu, återkommer efter helgens trevligheter.


RSS 2.0