15 grader

Jag belv sjuk igen. Inte så förvånande, jag ska tydligen vara sjuk hela tiden. Dock känns det bättre idag, och det är jag glad för. Solen skiner och det är värme i luften. Jag har inte vågat mig på att vara ute ifall det skulle sätta igång nåt i kroppen, men en 10-min kaffe i solen unnade jag mig! Jag försöker komma in i en plugg-bubbla för efter idag tänker jag inte öppna böckerna förrän på måndag igen.

Morgondagen består av chill här hemma på förmiddagen, sista föreläsningen på kursen mellan 13-15 och halv 4 ska jag möta upp 10 vänner på De Drie Graefjes för cupcakes, kaffe och födelsedagsfirande. 18.30 landar Mami och Papi och då sticker vi ut och äter. Jag tror det kan bli en helt fantastik födelsedag. Klart man är lite less över att man hade velat vara med Tomas, syster och hennes familj samt vännerna där hemma, men det kommer fler födelsedagar!

Om två veckor kommer min syster Stina, hennes T och min T (haha) över hela påskhelgen och några veckor efter det kommer Linda, Patrik och Sandra! Däremellan är det Queens Day och midterms. Jag känner på mig att tiden kommer gå fruktansvärt fort här nere.


De Drie Graefjes är en restaurang specialiserad på cupcakes


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0